Tarkin

Hosting: Uw diensten. Onze hardware. Een goed team.

Hosting

hostingTarkin BV biedt de volgende diensten aan met betrekking tot hosting:

Domeinregistratie:
Wij hosten graag uw domein.
Als u ervoor kiest uw domein bij ons te hosten, dan krijgt u toegang tot uw eigen control panel om zelf uw DNS settings in te stellen. Natuurlijk kunnen wij dat ook voor u doen.  Door middel van ons ticketing systeem kunt u deze wijzingen aanvragen of laten toetsen op correctheid.

Web- en e-mailhosting:
Onze Linux servers staan klaar om uw website te hosten. Met een 100Mbit uplink zijn uw bezoekers verzekerd van een vlotte responstijd. Met behulp van uw eigen control panel kunt u zelf uw website en POP/IMAP e-mailaccounts beheren.

Hosted Exchange:
Als Microsoft partner zijn wij in staat u tegen scherpe prijzen e-mailbundels aan te bieden gebaseerd op Microsoft Exchange. Perfect voor de zakenman die wat meer functionaliteit zoekt dan wat een conventioneel POP account biedt. Wij raden u aan dit te combineren met een domeinregistratie. Op deze manier kunnen wij de dienstverlening garanderen. Geen opzegtermijn.

Hosted Sharepoint:
Perfect voor uw projecten. Sharepoint is de nummer 1 collaboration tool in de wereld.

Virtual drive:
U wilt op een veilige manier uw data centraal opslaan? Dat kan met onze Virtual Drive. Hiermee krijgt u de beschikking over stuk opslag waar u die cruciale data kunt opslaan. Wachtwoorden. CV’s. Foto’s. De zijn dan waar dan ook ter wereld weer te benaderen. De volgende methoden worden ondersteund:

Webdesign:
Samen met onze partners van Project42 kunnen uw website voor u realiseren. Compleet met CMS (Content Management Systeem).

Voor vragen kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.

Microsoft Certified Trainer Dell logo hp logo Cisco logo RIPE NCC member logo
Microsoft logo VMWare logo

Contact

Voor vragen, gebruik ons contactformulier

E-mail: info@tarkin.nl