Tarkin

MKB ICT - Consultancy: Voor goed en eerlijk advies

MKB ICT - Consultancy

consultancyOok als u het beheer van uw ICT / kantoorautomatisering in eigen huis houdt kunnen wij u nog van dienst zijn. Voor vraagstukken  en / of  problemen die u nèt even de pet te boven gaan kunt u ons op uurbasis inhuren.

Voorbeelden

Troubleshooting:
Stel dat uw kantoorautomatisering niet meer naar behoren functioneert. De gebruikers ondervinden er hinder van, maar u kunt niet de vinger op de zere plek plaatsen. Geen paniek. Onze specialisten zijn u graag van dienst om het probleem op te sporen en te verhelpen.

security:
Kennis is macht. En als de concurrent er met uw kennis vandoor gaat zijn de appels zuur. Daarom wilt u het de kwaadwillende niet makkelijk maken. Is uw server fysiek goed beveiligd? En hoe zit het met mobiele mediadragers zoals USB sticks en laptops? Hoe wapent u zich tegen diefstal of verlies?

Internet:
In grote onderneming weet men het allang. Internet op de werkplek is een mes dat beide kanten op kan snijden. Ja, het is handig om even iets op te zoeken. Maar niet alle websites zijn u goedgezind. Goede antivirussoftware en PC’s die altijd zijn voorzien van de laatste updates zijn daarom heel belangrijk. Maar afhankelijk van de gevoeligheid van uw business kunnen we nog verder gaan en de risico’s nog verder terug dringen.

Microsoft Certified Trainer Dell logo hp logo Cisco logo RIPE NCC member logo
Microsoft logo VMWare logo

Contact

Voor vragen, gebruik ons contactformulier

E-mail: info@tarkin.nl