Tarkin

Tarkin BV: Uw ICT partner

Tarkin BV

Tarkin BV is gespecialiseerd in het bedienen van de MKB markt. Een team van ervaren professionals met een uitgebreide staat van dienst en uiteenlopende achtergronden staat tot uw dienst. Hieronder een opsomming van de kenmerken die ons tot een ideale partner maken voor uw ICT bedrijfsvoering:

Goede basis
De diensten die wij aanbieden berusten op een infrastructuur die staat als een huis. Allemaal enterprise-grade materiaal van gerenommeerde merken als Cisco, Dell en HP.  Dat geeft een stuk zekerheid en vertrouwen.

Een dynamisch team
Door een paar uitgekiende partnerships aan te gaan staat er een flexibel team tot uw beschikking dat van alle markten thuis is. Hierdoor zijn vakanties en ziektes goed op te vangen, wat de dienstverlening ten goede komt en weer vertrouwen schept.

Maatwerk
Geen enkele business is hetzelfde.  Met die filosofie benaderen wij elke opdracht. Klanttevredenheid is essentieel voor blijvend succes in onze branche. Wij zijn geen dozenschuivers die koste wat het kost een deal willen maken. Als de opdracht van de klant niet aansluit op onze filosofie, dan geven wij deze terug.

Aantrekkelijk geprijsd.
Door onze overhead laag te houden kunnen wij de prijzen scherp houden.

Microsoft Certified Trainer Dell logo hp logo Cisco logo RIPE NCC member logo
Microsoft logo VMWare logo

Contact

Voor vragen, gebruik ons contactformulier

E-mail: info@tarkin.nl